(Sæson 1-2)

Iron Fist

Resume: "Iron Fist" er endnu én af Marvels Netflix-serie. Her følger vi Danny Rand, der vender tilbage, efter han i 15 år har været formodet død. Nu vil han med kræfterne fra Iron Fist råde bod på fortiden og opfylde sin skæbne.

Iron Fist havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Iron Fist" traileren

Se traileren for "Iron Fist" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy, Sci-Fi
Skuespillere: Finn Jones, Jessica Henwick, Jessica Stroup, Tom Pelphrey
Spilletid: 55 min
Sprog: English, Mandarin, Japanese, Russian, Korean
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.5

Fra når den udkommer 7. september, 2018, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Iron Fist”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Iron Fist” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Iron Fist”. Desuden er det ikke sikkert, at “Iron Fist” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar