Julestemningen breder sig: De 10 bedste julefilm på Netflix

Julestemningen begynder så småt at brede sig – det gør den også på Netflix.

Vi giver dig her et overblik over de kommende juleudgivelser på Netflix.

Udgivelserne består især af lune komedier, som kan nydes af hele familien. Men der er også en reality-serie om juleindretning og sågar en dokumentarserie om produktion af ikoniske julefilm.

HolidateTilgængelig 28. oktober

Solane (spillet af Emma Roberts) og Jackson (spillet af Luke Bracey) finder hinanden i deres fælles skepsis mod julen. De beslutter sig for at være hinandens ‘holidate’, som indebærer, at de skal være sammen om at være imod julen og andre helligdage. Men i takt med sæsonens forløb finder de ud af at der også findes noget i godt i julen, som de var imod.

‘Holidate’ er en romantisk komedie, som især henvender sig til det halvvoksne publikum.

Operation Christmas DropTilgængelig 5. november

Kongresmedhjælperen Erica Miller (spillet af Kat Graham) fravælger julen med familien for til gengæld at rejse over Stillehavet på chefens ordre. Her møder hun kaptajn Andrew Jantz (spillet af Alexander Ludwig), som sætter Erica ind i Operation: Christmas Drop, der går ud på levere gaver og varer via faldskærm til beboere på fjerntliggende øer (som er et reelt foretagende).

‘Operation Christmas Drop’ er en lun, romantisk komedie som kan ses af hele familien – men især henvendt til de lidt større, grundet tematikken.

Jingle Jangle: A Christmas JourneyTilgængelig 13. november

Jeronicus Jangle (spillet af Forest Whitaker) lever som legetøjsmager i den sprudlende by Cobbleton. Men da hans betroede lærling (spillet af Meagan-Michael Key) stjæler hans mest værdifulde værk, skal hans barnebarn (spillet af Madalen Mills) hjælpe med både at genfinde værket og den magiske stemning.

‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ er en lun og musikalsk julefilm for hele familien.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas Tilgængelig 18. november

I denne reality-serie med juleindretning som omdrejningspunkt følger vi Benjamin Bradley aka Mr. Christmas og hans evne til at trylle amerikaneres hjem om til flotte julehjem.

Bradley tager os med bag kulisserne og sætter os ind i valg og fravalg i forbindelse med juleudsmykning af amerikanernes hjem.

The Princess Switch: Switched AgainTilgængelig 19. november

I denne efterfølger af ‘The Princess Switch’ er Lady Margaret (spillet af Vanessa Hudgens) gået ind i en svær tid med kæresten Kevin. Margarets dobbeltgænger prinsesse Stacy skal forsøge at få parret på ret køl, men denne proces kompliceres, da en ny ung mand er på udkig efter at stjæle Margarets hjerte. Endnu mere kompliceret bliver processen, da Margarets kusine Fiona dukker op. Hun ligner også Margaret men har sine egne ambitioner.

Denne efterfølger til ‘The Princess Switch’ er ligesom sin forgænger en lun julefilm for hele familien – som især henvender sig til lidt større børn.

Dolly Partons Christmas on the SquareTilgængelig 22. november

I denne julemusical vender Regina Fuller (spillet af Christine Baranski) tilbage til sin hjemby efter sin fars død. Lige inden juletid vil hun smide beboerne ud til fordel for at sælge grunden til bebyggelse af et storcenter.

I takt med Regina Fuller involverer sig med byens borgere og får vejledning fra en engel (spillet af Dolly Parton), begynder hendes hjerte at bløde op.

Dolly Parton har en stor rolle i denne julemusical for hele familien – den indeholder 14 originale sange med musik og tekst af Dolly Parton selv.

The Christmas Chronicles: Part TwoTilgængelig 25. november

I denne efterfølger til ‘The Christmas Chronicles’ er Kate Pierce (spillet af Darby Camp) blevet en oprørsk teenager. Hun tilbringer modvilligt julen i Cancun med sin mors nye kæreste og hans søn Jack (spillet af Jahzir Bruno).

Men da hun løber hjemmefra og møder en lille ballademager, som truer med at aflyse julen, trækkes Kate og Jack med ind i et uventet eventyr i selskab med julemanden (spillet af Kurt Russell).

Denne fantasy-julefilm er spækket med imponerende animationer, og den er for hele familien.

Home for Christmas: Sæson 2Tilgængelig 25. november

Nu kommer anden sæson af den norske juleserie Home for Christmas.

Her er vi i det mere dramatiske og modne hjørne af juleudgivelserne.

Vi følger den 30-årige single Johanne (spillet af Ida Elise Broch), som kæmper med at leve op til forventninger fra hendes familie og hende selv. Parallelt med julens optakt vil hun forsøge at finde en kæreste, inden julen er omme.

Selvom ‘Home for Christmas’ har en mere voksen tematik, er den også spækket med humor.

The Holiday Movies That Made UsTilgængelig 1. december

Denne juleudgivelse er ganske anderledes end de øvrige. Dette er en dybdegående dokumentarserie om produktionen de to ikoniske julefilm ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Elf’.

Her kommer vi bag kulisserne og ser interviews med de skuespillerne såvel som produktionsholdet.

Angela’s Christmas WishTilgængelig 1. december

I denne efterfølger til ‘Angela’s Christmas’ følger vi endnu engang lille Angela fra Irland i 1910’erne. Hun har et brændende ønske om at genforene sin familie inden juleaften.

Denne animationsfilm er både alvorlig og hjertevarm, og den kan ses af hele familien.

Skriv en kommentar