Netflix film: De bedste Netflix film

The King

Hal (Timothée Chalamet) er den egenrådige prins og modvillige arving til den engelske trone, som har vendt det royale liv ryggen og lever blandt folket. Men da hans tyranniske far dør, bliver Hal kronet som Kong Henrik V og bliver tvunget til at leve det liv, han hidtil …

The Laundromat

Meryl Streep spiller en enke, der efterforsker forsikringssvindel, afslører to advokater i Panama, som udnytter verdens finansielle systemer.

Between Two Ferns: The Movie

Zach Galifianakis er udstyret med kejtede spørgsmål og total mangel på selvindsigt, da han drager af sted for at finde berømte interviewpersoner til sit talkshow på lavbudget.

Tall Girl

Handler om Jodi, som er skolens højeste pige, og hun har derfor altid følt sig akavet. Men efter at have dukket sig, være blevet grinet af og have undgået opmærksomhed for en hver pris i flere år beslutter hun sig nu for endelig at rette ryggen og holde …

Marriage Story

Den Oscar-nominerede instruktør Noah Baumbach undersøger ægteskabets sammenbrud og familiens sammenhold i dette komedie-drama.

The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen

Dokumentarfilm om, hvordan Cambridge Analytica misbrugte data og blev et symbol på de sociale mediers skyggeside i kølvandet på valget af Donald Trump til amerikansk præsident samt Brexit.