Netflix film: De bedste Netflix film

Point Blank

For at redde sin gravide kone bliver en akutsygeplejerske tvunget til at hjælpe en såret mordmistænkt i et kapløb med tiden og i kamp imod korrupte betjente.

After Maria

Stærke kvinder fra Puerto Rico – der var tvunget til at flygte efter orkanen Maria – har fundet sammen som familier på et hotel i Bronx. De søger nu stabilitet i deres liv, hvilket følges i denne dokumentar.

Rim of the World

Fire utilpassede teenagers danner en gruppe for at redde verden, da en alien-invasion fra det ydre rum truer deres sommerlejr

Good Sam

En mystisk velgører med kælenavnet ‘Good Sam’ efterlader 100.000 dollars i kontanter uden for det, der ligner tilsyneladende tilfældige hjem. Tv-reporteren Kate Bradley (Tiya Sircar) fra New York City beslutter sig nu for at finde ud af Good Sams identitet og motiv, hvilket vender hendes privatliv på hovedet.

Murder Mystery

En betjent fra New York tager med konen på ferie til Europa for at få gnisten tilbage i ægteskabet, men ender med at blive snydt og sendt på flugt under falsk anklage for at stå bag drabet på en ældre milliardær.