Film

Mowgli

Den anerkendte skuespiller og instruktør Andy Serkis kendt i rollen som Gollum genfortæller Rudyard Kiplings elskede “Junglebogen”. Det er historien om drengen, som er splittet mellem to verdener. Drengen, som accepterer sin skæbne, finder vej og ender sit liv som legende. Mowgli (Rohan Chand) har aldrig for alvor …

The Ballad of Buster Scruggs

En western-antologi i seks dele, seks fortællinger om den amerikanske frontier fortalt af det Oscar-vindende instruktør-brødrepar Joel og Ethan Coen. Hvert kapitel fortæller en særlig historie om Amerika.

Bird Box

En kvinde med to børn tager ud på en desperat og farlig rejse for at komme i sikkerhed fem år efter en bølge af selvmorder har formindsket befolkningen.

Strong Island

Familie, sorg og racistisk uretfærdighed støder sammen i denne Oscar-nominerede dokumentar, som udforsker mordet på filmskaberen Yance Fords bror.

Chasing Coral

Dykkere, forskere og fotografer kloden rundt iværksætter en episk undervands-kampagne for at dokumentere, at koralrev bliver udryddet.

Mercury 13

En lille gruppe af dygtige kvindelige piloter er med til at teste en rumraket i 1961, men de må træde til side, da det bliver alvor – kun mænd bliver udvalgt til at flyve ud i rummet.