6 Underground

Resume: En tech-rigmand fingerer sin egen død. Herefter rekrutterer han et internationalt hold af agenter til en action-packed mission om at vælte en brutal diktator. "Transformers"-instruktør Michael Bay står bag med "Deadpool"-stjernen Ryan Reynolds øverst på rollelisten.

6 Underground havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "6 Underground" traileren

Se traileren for "6 Underground" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy
Spilletid: 128 min
Sprog: English, Turkmen, Cantonese, Italian, Spanish, Ukrainian, French
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.1
Rotten Tomatoes: 36%

Fra , når den udkommer 13. december, 2019, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “6 Underground”.

Husk, at informationer og også traileren til “6 Underground” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “6 Underground”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “6 Underground” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar