(Sæson 1)

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Resume: Dokumentar-serie fortæller historien om Bill Gates' liv, imens han forfølger løsninger på nogle af verdens mest komplekse problemer.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates" traileren

Se traileren for "Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Skuespillere: Alex Bueermann, Davin Orness
Spilletid: 52 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.9

Fra premieredatoen på Netflix som er 20. september, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også traileren til “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” endnu kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar