Serier

(Sæson 1)

Our Planet

Folkene bag “Planet Earth” vender nu tilbage med naturserien “Our Planet” – på dansk “Vild planet”. Legendariske Sir David Attenborough vil agere fortæller-stemme i den engelske udgave af “Our Planet”. Serien i otte afsnit er blevet optaget med 4k-teknologi i 50 lande verden over fra Arktis til Afrika og …
(Sæson 1-4)

Fuller House

Sitcom-serien fra 1980’erne og 1990’erne med titlen “Full House” – på dansk “Hænderne fulde” – fortsætter i “Fuller House” – “Hænderne endnu mere fulde”. Her fortsætter Tanner-familiens eventyr, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med søsteren Stephanie og veninden Kimmie, der hjælper med opdragelsen af de tre sønner.
(Sæson 1-5)

BoJack Horseman

Mød den absolut mest elskede sitcom-hest fra 1990’erne – 20 år senere. BoJack Horseman er sur, men med et hjerte… Ikke helt af guld, men måske… Kobber?
(Sæson 1)

Chilling Adventures of Sabrina

Magi og ballade støder sammen, når Sabrina – der er halvt menneske og halvt heks – skal navigere imellem to verdener: Den menneskelige teenage-verden og familiearven; Church of Night.
(Sæson 1-6)

Orange Is the New Black

En priviligeret kvinde fra New York havner i et kvindefængsel, da hun bliver dømt for en forbrydelse fra fortiden. “Orange Is the New Black” er en Emmy-vindende serie fra skaberne af “Weeds”.
(Sæson 1-2)

Making a Murderer

Denne ‘true crime’-serie er optaget over 10 år, hvor man følger Steven Avery, der blev fængslet i to årtier for en forbrydelse, han ikke begik. Han blev siden sat fri igen, men blev så dømt for et mord, som han heller ikke mente, at han havde begået.