The King

Resume: Hal (Timothée Chalamet) er den egenrådige prins og modvillige arving til den engelske trone, som har vendt det royale liv ryggen og lever blandt folket. Men da hans tyranniske far dør, bliver Hal kronet som Kong Henrik V og bliver tvunget til at leve det liv, han hidtil har forsøgt at undgå. Nu skal den unge konge håndtere hofpolitik, kaos, krigen, som hans far efterlod ham, forbindelserne til sit tidligere liv – og forholdet til sin bedste ven og læremester: den ældre og alkoholiske ridder John Falstaff (Joel Edgerton).

The King havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The King" traileren

Se traileren for "The King" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History, Romance, War
Instruktør: David Michôd
Skuespillere: Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher, Edward Ashley
Spilletid: 140 min
Sprog: Latin, English, French
Land: UK, Hungary, USA, Australia
IMDB-bedømmelse: 7.2
Rotten Tomatoes: 71%

Fra , når den udkommer 1. november, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The King”.

Husk, at informationer og traileren til “The King” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The King”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The King” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar