(Sæson 1)

The Politician

Resume: Payton Hobart (Ben Platt) har altid vidst, at han skal være præsident. Men først må han navigere igennem det mest lumske politiske farvand overhovedet: high school i denne nye komedieserie fra Netflix.

The Politician havde premiere på den danske udgave af Netflix den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Politician" traileren

Se traileren for "The Politician" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Skuespillere: Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer
Spilletid: 42 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.5

Fra premieredatoen som er 27. september, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Politician”.

Husk, at ovenstående oplysninger og traileren til “The Politician” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Politician”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “The Politician” stadig kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar