(Sæson 1)

Living with Yourself

Resume: Miles kæmper med sin dagligdag. Da han gennemgår en spa-behandling, som lover at gøre ham til et bedre menneske, finder han ud af, at han er blevet erstattet af en ny og forbedret version af sig selv. Mens han forsøger at forstå de uventede konsekvenser af spa-opholdet, skal Miles samtidig kæmpe for sit ægteskab, sin karriere og sin identitet.

Living with Yourself havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Skuespillere: Paul Rudd, Aisling Bea, Desmin Borges, Karen Pittman
Spilletid: 26 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.2

Fra når den udkommer 18. oktober, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Living with Yourself”.

Læg mærke til, at informationer og trailer til “Living with Yourself” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Living with Yourself”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Living with Yourself” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar