El Camino: A Breaking Bad Movie

Resume: "Breaking Bad"-fans genforenes nu med Jesse Pinkman (Emmy-vinder Aaron Paul). I kølvandet på sin dramatiske flugt arbejder Jesse nu på at kunne acceptere sin fortid for at kunne støbe kuglerne til sin fremtid i denne fortsættelse til serien om Walter White.

El Camino: A Breaking Bad Movie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "El Camino: A Breaking Bad Movie" traileren

Se traileren for "El Camino: A Breaking Bad Movie" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Vince Gilligan
Skuespillere: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones, Charles Baker
Spilletid: 122 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.3
Rotten Tomatoes: 91%

Fra , når den udkommer 11. oktober, 2019, er en film som regel online på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Vær opmærksom på, at informationer og også traileren til “El Camino: A Breaking Bad Movie” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Derudover er det ikke sikkert, at “El Camino: A Breaking Bad Movie” endnu kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar