Roma

Resume: Handler om en mexicansk familie i middelklassen i 1970'erne baseret på instruktør Alfonso Cuarons minder. Cuaron står bag film som "Gravity" og "Children of Men".

Roma havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Roma" traileren

Se traileren for "Roma" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Alfonso Cuarón
Skuespillere: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey, Carlos Peralta
Spilletid: 135 min
Sprog: Spanish, Mixtec, English, Japanese, German, French, Norwegian
Land: Mexico
IMDB-bedømmelse: 7.7

Fra premieredatoen , som er 14. december, 2018, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Roma”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også trailer til “Roma” er autogenererede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Roma”. Derudover er det ikke sikkert, at “Roma” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar