(Sæson 1)

You vs. Wild

Resume: Interaktiv serie, der følger overlevelses-ekspert Bear Grylls på spændende eventyr over hele verden. Fra tæt jungle over høje bjerge til den brutale ørken samt i de mystiske skove venter der beslutninger at træffe. Du træffer beslutningerne - du vælger, om Bear får succes eller fejler.

You vs. Wild havde premiere på den danske udgave af Netflix den 10. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "You vs. Wild" traileren

Se traileren for "You vs. Wild" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Reality-TV
Skuespillere: Bear Grylls
Spilletid: 20 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.7

Fra når den udkommer 10. april, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “You vs. Wild”.

Vær opmærksom på, at info og trailer til “You vs. Wild” er autooprettede – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “You vs. Wild”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “You vs. Wild” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar