(Sæson 1)

Wu Assassins

Resume: I action-serien "Wu Assassins" følger vi Kai Jin, , der er kok i Chinatown i nutidens San Francisco. Han krydser veje med den kinesiske mafia, der er på jagt efter ældgamle kræfter også kendt som 'Wu Xing'. Kai bliver i et møde med en mystisk ånd modvilligt til Wu Assassin, der med 'martias arts'-evner nu må kæmpe imod nutidens kriminelle.

Wu Assassins havde premiere på den danske udgave af Netflix den 8. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Wu Assassins" traileren

Se traileren for "Wu Assassins" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy
Skuespillere: Iko Uwais, Byron Mann, Li Jun Li, Lawrence Kao
Spilletid: 44 min
Sprog: English, Cantonese
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.4

Fra premieredatoen som er 8. august, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Wu Assassins”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “Wu Assassins” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Wu Assassins”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Wu Assassins” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar