Wine Country

Resume: En gruppe gamle venner tager til Napa i Californien over en weekend for at fejre en vens 50-års fødselsdag. Men spændinger fra fortiden begynder snart at koge over.

Wine Country havde premiere på den danske udgave af Netflix den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Wine Country" traileren

Se traileren for "Wine Country" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Amy Poehler
Skuespillere: Amy Poehler, Rachel Dratch, Ana Gasteyer, Maya Rudolph
Spilletid: 103 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.4
Rotten Tomatoes: 65%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 10. maj, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Wine Country”.

Vær opmærksom på, at ovenstående informationer og traileren til “Wine Country” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Wine Country”. Desuden er det ikke sikkert, at “Wine Country” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar