(Sæson 1)

What/If

Resume: En neo-noir-thrillerserie, som følger et nygift par, der mangler penge, og derfor accepterer et indbringende, men moralsk tvivlsomt tilbud fra en mystisk kvindelig velgører (René Zellweger). Serien handler om, hvad der sker, når acceptable mennesker begynder at gøre uacceptable ting.

What/If havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "What/If" traileren

Se traileren for "What/If" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Thriller
Skuespillere: Jane Levy, Blake Jenner, Keith Powers, Samantha Marie Ware
Spilletid: 55 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.3

Fra premieredatoen på Netflix som er 24. maj, 2019, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “What/If”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og også trailer til “What/If” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “What/If”. Desuden er det ikke sikkert, at “What/If” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar