What Dreams May Come

Resume: Afdød fysiker Chris Nielsen risikerer en evighed i skærsilden ved at forlade himlen og frelse sin hustru efter hun begik selvmord og havnede i helvede.

What Dreams May Come havde premiere på den danske udgave af Netflix den 10. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "What Dreams May Come" traileren

Se traileren for "What Dreams May Come" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Vincent Ward
Skuespillere: Robin Williams, Cuba Gooding Jr., Annabella Sciorra, Max von Sydow
Spilletid: 113 min
Sprog: English
Land: USA, New Zealand
IMDB-bedømmelse: 7.1
Rotten Tomatoes: 54%

Fra , når den udkommer 10. juli, 2018, er en film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “What Dreams May Come”.

Læg mærke til, at ovenstående info og trailer til “What Dreams May Come” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “What Dreams May Come”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “What Dreams May Come” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar