(Sæson 1)

Wanderlust

Resume: En terapeut forsøger fastholde sin gnist, efter hendes mand har overlevet en cykelulykke, der får dem til at genoverveje deres forhold.

Wanderlust havde premiere på den danske udgave af Netflix den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Skuespillere: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst, Emma D'Arcy
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 7.0

Fra premieredatoen på Netflix som er 19. oktober, 2018, er en serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Wanderlust”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og også trailer til “Wanderlust” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Wanderlust”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Wanderlust” stadig kan ses på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar