Virunga

Resume: Den Oscar-nominerede sande historie om de rangers, der sætter livet på spil for at redde Afrikas mest værdifulde nationalpark med dens truede gorillaer.

Virunga havde premiere på den danske udgave af Netflix den 7. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Virunga" traileren

Se traileren for "Virunga" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, War
Instruktør: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: André Bauma, Emmanuel de Merode, Mélanie Gouby, Rodrigue Mugaruka Katembo
Spilletid: 100 min
Sprog: English, French, Swahili
Land: UK, Congo
IMDB-bedømmelse: 8.2
Rotten Tomatoes: 100%

“Virunga” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,2 – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra , når den udkommer 7. november, 2014, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Virunga”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “Virunga” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Virunga”. Desuden er det ikke sikkert, at “Virunga” i skrivende stund kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar