Velvet Buzzsaw

Resume:

En række malerier fra en ukendt kunstner bliver opdaget. Nu hævner en overnaturlig kraft dem, der lader grådighed stå i vejen for kunsten.

Velvet Buzzsaw havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Velvet Buzzsaw" traileren

Se traileren for "Velvet Buzzsaw" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton, Tom Sturridge
Spilletid: 113 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.7
Rotten Tomatoes: 62%

Fra premieredatoen , som er 1. februar, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Velvet Buzzsaw”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og trailer til “Velvet Buzzsaw” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Velvet Buzzsaw”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Velvet Buzzsaw” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar