Velvet Buzzsaw

Resume:

En række malerier fra en ukendt kunstner bliver opdaget. Nu hævner en overnaturlig kraft dem, der lader grådighed stå i vejen for kunsten.

Velvet Buzzsaw havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Velvet Buzzsaw" traileren

Se traileren for "Velvet Buzzsaw" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton, Tom Sturridge
Spilletid: 113 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.8
Rotten Tomatoes: 65%

Fra , når den udkommer 1. februar, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Velvet Buzzsaw”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og også trailer til “Velvet Buzzsaw” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Velvet Buzzsaw”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Velvet Buzzsaw” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar