Unicorn Store

Resume: Kit (Brie Larson) er en ensom drømmer i sine 20'ere. Hun har svært ved at forlade barndommen og fuldt ud omfavne voksenlivet. Men da hun bliver smidt ud af kunstskolen, tvinges Kit til at flytte tilbage til sine forældre og tage et midlertidigt, kedeligt kontorjob. Nu møder Kit en mystisk sælger (Samuel L. Jackson), der tilbyder Kits børnehjerte dets største ønske - en enhjørning.

Unicorn Store havde premiere på den danske udgave af Netflix den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Unicorn Store" traileren

Se traileren for "Unicorn Store" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Brie Larson
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Joan Cusack, Bradley Whitford
Spilletid: 92 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 5.5

Fra , når den udkommer 5. april, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “Unicorn Store”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “Unicorn Store” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Unicorn Store”. Desuden er det ikke sikkert, at “Unicorn Store” i skrivende stund kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar