(Sæson 1)

Unbelievable

Resume: Serien er inspireret af virkelige hændelser: En teenager anmelder en voldtægt, men trækker derefter sin historie tilbage. Det sker, imens to kvindelige betjente i en anden stat forsøger at skaffe beviserne, som måske kan afdække sandheden.

Unbelievable havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Unbelievable" traileren

Se traileren for "Unbelievable" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever, Blake Ellis
Spilletid: 58 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.5

“Unbelievable” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,5 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 13. september, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Unbelievable”.

Læg mærke til, at oplysninger og trailer til “Unbelievable” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Unbelievable”. Desuden er det ikke sikkert, at “Unbelievable” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar