(Sæson 1)

Unbelievable

Resume: Serien er inspireret af virkelige hændelser: En teenager anmelder en voldtægt, men trækker derefter sin historie tilbage. Det sker, imens to kvindelige betjente i en anden stat forsøger at skaffe beviserne, som måske kan afdække sandheden.

Unbelievable havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Unbelievable" traileren

Se traileren for "Unbelievable" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever, Blake Ellis
Spilletid: 385 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.4

“Unbelievable” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,4 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 13. september, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Unbelievable”.

Vær opmærksom på, at oplysninger og traileren til “Unbelievable” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Unbelievable”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Unbelievable” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar