(Sæson 1)

Ugly Delicious

Resume: En dokumentar-serie med kokken David Chang, der kombinerer rejser, madlavning og historie. Hvert afsnit fremhæver en ret og udforsker, hvordan den laves forskelligt i forskelle regioner.

Ugly Delicious havde premiere på den danske udgave af Netflix den 23. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Ugly Delicious" traileren

Se traileren for "Ugly Delicious" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Skuespillere: David Chang, Peter Meehan, Aziz Ansari
Spilletid: 50 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.8

Fra premieredatoen som er 23. februar, 2018, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Ugly Delicious”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “Ugly Delicious” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Ugly Delicious”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Ugly Delicious” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar