(Sæson 1)

Turn Up Charlie

Resume: Følger Charlie (Idris Elba), der kæmper med DJ-karrieren og livet som single. Nu bliver han barnepige for sin kendte bedste vens datter på 11 år.

Turn Up Charlie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Turn Up Charlie" traileren

Se traileren for "Turn Up Charlie" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Skuespillere: Idris Elba, Piper Perabo, Frankie Hervey, Shaheen Ramdiane
Spilletid: 30 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 7.1

Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Turn Up Charlie”.

Husk, at oplysninger og også trailer til “Turn Up Charlie” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Turn Up Charlie”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Turn Up Charlie” stadig kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar