(Sæson 1)

Turn Up Charlie


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt8304498&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Følger Charlie (Idris Elba), der kæmper med DJ-karrieren og livet som single. Nu bliver han barnepige for sin kendte bedste vens datter på 11 år.

Turn Up Charlie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Turn Up Charlie" traileren

Se traileren for "Turn Up Charlie" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Turn Up Charlie”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også trailer til “Turn Up Charlie” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Turn Up Charlie”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “Turn Up Charlie” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar