(Sæson 1)

Tuca & Bertie

Resume: En animeret komedie-serie om et venskab mellem to fugle-kvinder på 30 år, der bor i samme opgang: Tuca (Tiffany Haddish), en kæphøj tukan uden bekymringer, og Bertie (Ali Wong), en nervøs sangfugl, som dagdrømmer.

Tuca & Bertie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Tuca & Bertie" traileren

Se traileren for "Tuca & Bertie" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Comedy
Skuespillere: Tiffany Haddish, Ali Wong, Steven Yeun, Nicole Byer
Spilletid: 26 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4

Fra når den udkommer 3. maj, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “Tuca & Bertie”.

Vær opmærksom på, at informationer og også trailer til “Tuca & Bertie” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “Tuca & Bertie”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “Tuca & Bertie” stadig kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar