Triple Frontier

Resume: En gruppe tidligere agenter fra Special Forces bliver genforenet, da de skal planlægge et kup i en sparsomt befolket zone med mange grænser i Sydamerika. For første gang i karriereren springer disse ukendte helte ud i en farlig mission, som denne gang er for dem selv og ikke for et land. Men da begivenhederne tager en uventet drejning og truer med at eskalere, kommer heltenes evner og loyalitet på prøve – deres moral bliver skubbet til grænsen i kampen for overlevelse. I hovedrollerne er Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund og Pedro Pascal.

Triple Frontier havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Triple Frontier" traileren

Se traileren for "Triple Frontier" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund
Spilletid: 125 min
Sprog: English, Spanish, Portuguese
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.4
Rotten Tomatoes: 71%

Fra , når den udkommer 13. marts, 2019, er en film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Triple Frontier”.

Læg mærke til, at info og traileren til “Triple Frontier” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Triple Frontier”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “Triple Frontier” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar