Triple Frontier


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt1488606&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: En gruppe tidligere agenter fra Special Forces bliver genforenet, da de skal planlægge et kup i en sparsomt befolket zone med mange grænser i Sydamerika. For første gang i karriereren springer disse ukendte helte ud i en farlig mission, som denne gang er for dem selv og ikke for et land. Men da begivenhederne tager en uventet drejning og truer med at eskalere, kommer heltenes evner og loyalitet på prøve – deres moral bliver skubbet til grænsen i kampen for overlevelse. I hovedrollerne er Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund og Pedro Pascal.

Triple Frontier havde premiere på den danske udgave af Netflix den 13. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Triple Frontier" traileren

Se traileren for "Triple Frontier" herunder:

Om filmen

Fra premieredatoen på Netflix, som er 13. marts, 2019, er en serie og film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “Triple Frontier”.

Husk, at ovenstående informationer og også traileren til “Triple Frontier” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “Triple Frontier”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “Triple Frontier” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar