Triple Frontier

Resume: En gruppe tidligere agenter fra Special Forces bliver genforenet, da de skal planlægge et kup i en sparsomt befolket zone med mange grænser i Sydamerika. For første gang i karriereren springer disse ukendte helte ud i en farlig mission, som denne gang er for dem selv og ikke for et land. Men da begivenhederne tager en uventet drejning og truer med at eskalere, kommer heltenes evner og loyalitet på prøve – deres moral bliver skubbet til grænsen i kampen for overlevelse. I hovedrollerne er Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund og Pedro Pascal.

Triple Frontier får premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "Triple Frontier" traileren

Se traileren for "Triple Frontier" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Adria Arjona
Sprog: English, Spanish, Portuguese
Land: USA

Fra premieredatoen som er 29. marts, 2019, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “Triple Frontier”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “Triple Frontier” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “Triple Frontier”. Derudover er det ikke sikkert, at “Triple Frontier” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar