To All the Boys I’ve Loved Before

Resume: Lara Jean kommer ved en fejl til at sende et hemmeligt kærlighedsbrev til fem fyre - fra den ene dag til den anden bliver hendes stille og rolige high school-liv ændret.

To All the Boys I’ve Loved Before havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "To All the Boys I’ve Loved Before" traileren

Se traileren for "To All the Boys I’ve Loved Before" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Susan Johnson
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart
Spilletid: 99 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.1

Fra , når den udkommer 17. august, 2018, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “To All the Boys I’ve Loved Before”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “To All the Boys I’ve Loved Before” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “To All the Boys I’ve Loved Before”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “To All the Boys I’ve Loved Before” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar