(Sæson 1)

The Witcher

Resume: Den muterede monsterjæger Geralt forsøger at finde sin plads i en verden, hvor folk ofte er ondere end monstrene.

The Witcher får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Tomek Baginski
Sprog: English
Land: Poland, USA

Fra når den udkommer 31. december, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Witcher”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “The Witcher” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Witcher”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Witcher” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar