(Sæson 1)

The Witcher

Resume: Den muterede monsterjæger Geralt forsøger at finde sin plads i en verden, hvor folk ofte er ondere end monstrene.

The Witcher havde premiere på den danske udgave af Netflix den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Witcher" traileren

Se traileren for "The Witcher" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Mystery
Instruktør: Tomek Baginski
Skuespillere: Henry Cavill, Freya Allan, Basil Eidenbenz, Anya Chalotra
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA, Poland
IMDB-bedømmelse: 8.2

“The Witcher” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,2 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 20. december, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Witcher”.

Vær opmærksom på, at ovenstående oplysninger og trailer til “The Witcher” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Witcher”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Witcher” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar