(Sæson 1)

The Umbrella Academy

Resume:

Efter deres adoptivfar dør, forenes en gruppe af superhelte for at redde verden.

The Umbrella Academy havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Umbrella Academy" traileren

Se traileren for "The Umbrella Academy" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Fantasy
Skuespillere: Aidan Gallagher, Cameron Britton, Eden Cupid, Cameron Brodeur
Spilletid: 60 min
Sprog: English
Land: USA

Fra når den udkommer 15. februar, 2019, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Umbrella Academy”.

Læg mærke til, at ovenstående info og traileren til “The Umbrella Academy” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Umbrella Academy”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “The Umbrella Academy” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar