(Sæson 1)

The Spy

Resume: Sacha Baron Cohen fører an for denne miniserie sat i 1960'ernes Syrien. Han spiller Eli Cohen, der tager på mission som spion for Mossad.

The Spy havde premiere på den danske udgave af Netflix den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Spy" traileren

Se traileren for "The Spy" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, History
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Hadar Ratzon Rotem, Yael Eitan, Noah Emmerich
Spilletid: 53 min
Sprog: English, Arabic
Land: France
IMDB-bedømmelse: 7.9

Fra når den udkommer 6. september, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Spy”.

Læg mærke til, at info og traileren til “The Spy” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Spy”. Desuden er det ikke sikkert, at “The Spy” i skrivende stund kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar