(Sæson 1)

The Society

Resume: En gruppe teenagers er blevet transporteret til en kopi af deres rige hjemby, men der mangler én ting - deres forældre. Nu må de unge kæmpe for overlevelse.

The Society får premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Society" traileren

Se traileren for "The Society" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Skuespillere: Gideon Adlon, Domenic Arduino, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo
Land: USA

Fra premieredatoen som er 10. maj, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Society”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “The Society” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Society”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Society” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar