(Sæson 1)

The Society

Resume: En gruppe teenagers er blevet transporteret til en kopi af deres rige hjemby, men der mangler én ting - deres forældre. Nu må de unge kæmpe for overlevelse.

The Society havde premiere på den danske udgave af Netflix den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Society" traileren

Se traileren for "The Society" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo
Spilletid: 58 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.1

Fra premieredatoen som er 10. maj, 2019, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Society”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “The Society” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Society”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Society” i skrivende stund kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar