The Silence

Resume: En teenagepige og hendes familie møder en mystisk kult, da de gemmer sig uden for byen, imens verden angribes af monstre, der jager med hjælp fra lyde.

The Silence havde premiere på den danske udgave af Netflix den 10. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Silence" traileren

Se traileren for "The Silence" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: John R. Leonetti
Skuespillere: Stanley Tucci, Kiernan Shipka, Miranda Otto, Kate Trotter
Spilletid: 90 min
Sprog: English, American Sign Language
Land: Canada, Germany
IMDB-bedømmelse: 5.3
Rotten Tomatoes: 30%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 10. april, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Silence”.

Husk, at info og også trailer til “The Silence” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Silence”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Silence” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar