The Red Sea Diving Resort

Resume: "The Red Sea Diving Resort" er inspireret af en virkelig redningsmission. Den handler om en gruppe af internationale agenter og modige etiopere, der i begyndelsen af 1980'erne et feriested i Sudan til at smugle tusinder af flygtninge til Israel. Undercover-holdet anføres af Ari Kidron (Chris Evans) og Kabede Bimro (Michael Kenneth Williams).

The Red Sea Diving Resort havde premiere på den danske udgave af Netflix den 31. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Red Sea Diving Resort" traileren

Se traileren for "The Red Sea Diving Resort" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Gideon Raff
Skuespillere: Mbulelo Grootboom, Sizo Mahlangu, Michael Kenneth Williams, Masasa Mbangeni
Spilletid: 129 min
Sprog: English, Amharic
Land: Canada
IMDB-bedømmelse: 6.6
Rotten Tomatoes: 29%

Fra , når den udkommer 31. juli, 2019, er en film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Red Sea Diving Resort”.

Husk, at ovenstående oplysninger og trailer til “The Red Sea Diving Resort” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Red Sea Diving Resort”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “The Red Sea Diving Resort” endnu kan ses på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar