(Sæson 1-2)

The Rain

Resume: Den første danske serie fra Netflix begynder seks år efter, at en brutal virus har udslettet det meste af Skandinaviens befolkning. To søskende tilslutter sig en gruppe af unge overlevere for at finde i sikkerhed - og for at finde svar.

The Rain havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Rain" traileren

Se traileren for "The Rain" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Skuespillere: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Lukas Løkken
Spilletid: 45 min
Sprog: Danish
Land: Denmark, USA
IMDB-bedømmelse: 6.3

Fra når den udkommer 17. maj, 2019, er en serie som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Rain”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og også trailer til “The Rain” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Rain”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Rain” i skrivende stund kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar