The Perfection

Resume: Et cellovidunder vender tilbage for at mødes med sine tidligere mentorer i denne uforudsigelige thriller. Men de er nu optaget af en ny, talentfuld elev.

The Perfection havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Perfection" traileren

Se traileren for "The Perfection" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Richard Shepard
Skuespillere: Allison Williams, Alaina Huffman, Steven Weber, Logan Browning
Spilletid: 90 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.1

Fra , når den udkommer 24. maj, 2019, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Perfection”.

Læg mærke til, at ovenstående info og traileren til “The Perfection” er auto-skrevet – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Perfection”. Desuden er det slet ikke sikkert, at “The Perfection” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar