The Other Side of the Wind

Resume: En færdiggørelse og restaurering af Orson Welles' ufærdige film; en satire, der følger en instruktørs sidste dage, imens han arbejder på et comeback.

The Other Side of the Wind havde premiere på den danske udgave af Netflix den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Other Side of the Wind" traileren

Se traileren for "The Other Side of the Wind" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: John Huston, Oja Kodar, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg
Spilletid: 122 min
Sprog: English, German
Land: France, Iran, USA
IMDB-bedømmelse: 6.8
Rotten Tomatoes: 84%

Fra premieredatoen , som er 2. november, 2018, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Other Side of the Wind”.

Læg mærke til, at info og traileren til “The Other Side of the Wind” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Other Side of the Wind”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “The Other Side of the Wind” endnu kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar