The Lego Batman Movie

Resume: Batman går solo i det populære "LEGO"-filmunivers. Denne gang skal han redde Gotham City fra en gruppe skurke anført af Jokeren.

The Lego Batman Movie havde premiere på den danske udgave af Netflix den 11. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Lego Batman Movie" traileren

Se traileren for "The Lego Batman Movie" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: Chris McKay
Skuespillere: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Spilletid: 104 min
Sprog: English
Land: USA, Denmark, Australia
IMDB-bedømmelse: 7.3
Rotten Tomatoes: 90%

Fra , når den udkommer 11. juli, 2018, er en film som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Lego Batman Movie”.

Læg mærke til, at info og trailer til “The Lego Batman Movie” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Lego Batman Movie”. Desuden er det ikke sikkert, at “The Lego Batman Movie” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar