The Laundromat

Resume: Meryl Streep spiller en enke, der efterforsker forsikringssvindel, afslører to advokater i Panama, som udnytter verdens finansielle systemer.

The Laundromat havde premiere på den danske udgave af Netflix den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Laundromat" traileren

Se traileren for "The Laundromat" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Crime, Drama, History
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gary Oldman, Antonio Banderas, AJ Meijer, Arsenio Castellanos
Spilletid: 95 min
Sprog: English, Mandarin, Spanish, Russian
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.3
Rotten Tomatoes: 41%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 18. oktober, 2019, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Laundromat”.

Husk, at info og traileren til “The Laundromat” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Laundromat”. Desuden er det ikke sikkert, at “The Laundromat” endnu kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar