The Land of Steady Habits

Resume: Anders har forladt sin kone og sit job for at finde lykken. Nu begynder hans klodsede og hjerteskærende forsøg på at samle brikkerne i et sit rodede liv.

The Land of Steady Habits havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Land of Steady Habits" traileren

Se traileren for "The Land of Steady Habits" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicole Holofcener
Skuespillere: Ben Mendelsohn, Connie Britton, Charlie Tahan, Elizabeth Marvel
Spilletid: 98 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.2
Rotten Tomatoes: 83%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 14. september, 2018, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Land of Steady Habits”.

Husk, at informationer og trailer til “The Land of Steady Habits” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Land of Steady Habits”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “The Land of Steady Habits” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar