The Irishman

Resume: Martin Scorsese ("Goodfellas") står bag gangsterfilmen "The Irishman", der handler om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA. Stjerner som Robert De Niro og Al Pacino kendt fra "The Godfather"-filmene er på rollelisten.

The Irishman får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Irishman" traileren

Se traileren for "The Irishman" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Jonathan Hensleigh
Skuespillere: Ray Stevenson, Vincent D'Onofrio, Val Kilmer, Christopher Walken
Spilletid: 106 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.1
Rotten Tomatoes: 61%

Fra premieredatoen , som er 31. december, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Irishman”.

Husk, at ovenstående informationer og traileren til “The Irishman” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Irishman”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Irishman” endnu kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar