The Irishman


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?s=The+Irishman&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 112
Resume: Martin Scorsese ("Goodfellas") står bag gangsterfilmen "The Irishman", der handler om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA. Stjerner som Robert De Niro og Al Pacino kendt fra "The Godfather"-filmene er på rollelisten.

The Irishman får premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Irishman" traileren

Se traileren for "The Irishman" herunder:

Om filmen


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/themes/moreflix/parts/single-content.php on line 249

“The Irishman” har fået en rigtig god IMDb rating på [imdb_rating] – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.
“The Irishman” har fået rigtig god IMDB-rating på [imdb_rating] – der placerer filmen blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen , som er 31. december, 2019, er en film og serie som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Irishman”.

Husk, at informationer og trailer til “The Irishman” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Irishman”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Irishman” i skrivende stund kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar