(Sæson 1)

The Innocent Man – Uskyldig dømt

Resume: Historien om Ron Williamson, der sad på dødsgangen i Oklahoma i 11 år for en forbrydelse, han ikke havde begået. Dokumentar-serien "The Innocent Man" er baseret på John Grishams "The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town".  

The Innocent Man – Uskyldig dømt havde premiere på den danske udgave af Netflix den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Skuespillere: Heather McPhaul, Maura Antas, J.J. Arends, Serena Michele Burns
Spilletid: 60 min
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 7.4

Fra når den udkommer 14. december, 2018, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Innocent Man – Uskyldig dømt”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og traileren til “The Innocent Man – Uskyldig dømt” er autogenererede – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Innocent Man – Uskyldig dømt”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Innocent Man – Uskyldig dømt” stadig kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar