(Sæson 1)

The Innocent Man – Uskyldig dømt

Resume: Historien om Ron Williamson, der sad på dødsgangen i Oklahoma i 11 år for en forbrydelse, han ikke havde begået. Dokumentar-serien "The Innocent Man" er baseret på John Grishams "The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town".  

The Innocent Man – Uskyldig dømt får premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2018–
Skuespillere: Heather McPhaul
Land: USA

Fra premieredatoen som er 14. december, 2018, går der som regel op til 12 måneder, før der kommer nye afsnit i en serie. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Innocent Man – Uskyldig dømt”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “The Innocent Man – Uskyldig dømt” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om serien “The Innocent Man – Uskyldig dømt”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Innocent Man – Uskyldig dømt” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar