The Highwaymen

Resume: Kevin Costner og Woody Harrelson spiller to pensionerede betjente, der skal fange de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde.

The Highwaymen havde premiere på den danske udgave af Netflix den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: John Lee Hancock
Skuespillere: Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates, John Carroll Lynch
Spilletid: 132 min
Sprog: English, Spanish
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.9
Rotten Tomatoes: 58%

Fra , når den udkommer 29. marts, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til et år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Highwaymen”.

Husk, at informationer og trailer til “The Highwaymen” er skrevet af vores computere – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Highwaymen”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Highwaymen” i skrivende stund kan streames på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar