The Highwaymen


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt1860242&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Kevin Costner og Woody Harrelson spiller to pensionerede betjente, der skal fange de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde.

The Highwaymen får premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Fra premieredatoen , som er 29. marts, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Highwaymen”.

Husk, at ovenstående oplysninger og også trailer til “The Highwaymen” er autooprettede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Highwaymen”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “The Highwaymen” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar