The Highwaymen

Resume: Kevin Costner og Woody Harrelson spiller to pensionerede betjente, der skal fange de berygtede kriminelle Bonnie og Clyde.

The Highwaymen får premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: John Lee Hancock
Skuespillere: Woody Harrelson, Kevin Costner, Kathy Bates, Kim Dickens
Sprog: English
Land: USA

Fra premieredatoen som er 29. marts, 2019, er en film som regel tilgængelig på netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem hvornår en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Highwaymen”

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “The Highwaymen” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger der kan komme i siden her om filmen “The Highwaymen”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Highwaymen” stadig kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar