(Sæson 1)

The Haunting of Hill House

Resume: Denne horror-serie er en moderne genfortolkning af Shirley Jacksons klassiske roman fra 1959.

The Haunting of Hill House havde premiere på den danske udgave af Netflix den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Om serien

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Skuespillere: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas, Elizabeth Reaser
Spilletid: 572 min
Sprog: English
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 8.6

“The Haunting of Hill House” har fået rigtig god IMDB-rating på 8,6 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra premieredatoen som er 12. oktober, 2018, er en serie som regel mulig at se på Netflix i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Haunting of Hill House”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også trailer til “The Haunting of Hill House” er autooprettede – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Haunting of Hill House”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Haunting of Hill House” stadig kan afspilles på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier sættes på.

Skriv en kommentar