The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen

Resume: Dokumentarfilm om, hvordan Cambridge Analytica misbrugte data og blev et symbol på de sociale mediers skyggeside i kølvandet på valget af Donald Trump til amerikansk præsident samt Brexit.

The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen" traileren

Se traileren for "The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen" herunder:

Om filmen

“The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen” har fået en rigtig god IMDb rating på [imdb_rating] – hvilket gør den til en af de højst vurderede film de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.
“The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen” har fået en høj rating på IMDB - på [imdb_rating] – der placerer filmen blandt de øverste top 50 på IMDb.

Fra premieredatoen på Netflix, som er 24. juli, 2019, er en serie og film som regel online på Netflix i op til 12 måneder. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen”.

Husk, at ovenstående info og også traileren til “The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen” stadig kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar