The Girl on the Train

Resume: Emily Blunt har hovedrollen i for denne thriller om en kvinde i et tog, der måske/måske ikke er vidne til en forbrydelse. "Kvinden i toget" er en filmatisering af Paula Hawkins' roman, som er i stil med "Gone Girl".

The Girl on the Train havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Girl on the Train" traileren

Se traileren for "The Girl on the Train" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tate Taylor
Skuespillere: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux
Spilletid: 112 min
Sprog: English, Spanish
Land: USA, India
IMDB-bedømmelse: 6.5
Rotten Tomatoes: 44%

Fra premieredatoen på Netflix, som er 1. august, 2018, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Girl on the Train”.

Vær opmærksom på, at info og også trailer til “The Girl on the Train” er auto-skrevet – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Girl on the Train”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “The Girl on the Train” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier fra tid til anden fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar