(Sæson 1)

The End of the F***ing World

Resume: En teen-psykopat og en eventyrlysten rebel drager på road-trip i denne mørke komedieserie, som er baseret en graphic novel.

The End of the F***ing World havde premiere på den danske udgave af Netflix den 24. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The End of the F***ing World" traileren

Se traileren for "The End of the F***ing World" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Drama, Romance, Thriller
Skuespillere: Jessica Barden, Alex Lawther, Steve Oram, Christine Bottomley
Spilletid: 25 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 8.1

“The End of the F***ing World” har fået en rigtig god IMDb rating på 8,1 – hvilket gør den til en af de højst vurderede serier de sidste mange år, placeret blandt top 250 på IMDb.

Fra når den udkommer 24. oktober, 2017, er en serie og film som regel streaming-klar på Netflix i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The End of the F***ing World”.

Læg mærke til, at oplysninger og også traileren til “The End of the F***ing World” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The End of the F***ing World”. Derudover er det slet ikke sikkert, at “The End of the F***ing World” stadig kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film fra tid til anden fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar