(Sæson 1)

The Disappearance of Madeleine McCann

Resume: Et detaljeret kig på den tre år gamle Madeleine McCanns forsvinden under en ferie med sin familie.

The Disappearance of Madeleine McCann havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Disappearance of Madeleine McCann" traileren

Se traileren for "The Disappearance of Madeleine McCann" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Skuespillere: Anthony Summers, Gonçalo Amaral, Robbyn Swan, Jim Gamble
Spilletid: 60 min
Sprog: English, Portuguese
Land: USA
IMDB-bedømmelse: 6.6

Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en film og serie som regel mulig at se på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Disappearance of Madeleine McCann”.

Vær opmærksom på, at informationer og også traileren til “The Disappearance of Madeleine McCann” er auto-skrevet – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Disappearance of Madeleine McCann”. Derudover er det ikke sikkert, at “The Disappearance of Madeleine McCann” stadig kan streames på Netflix DK – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye serier og film sættes på.

Skriv en kommentar