(Sæson 1)

The Disappearance of Madeleine McCann


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt9879074&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: Et detaljeret kig på den tre år gamle Madeleine McCanns forsvinden under en ferie med sin familie.

The Disappearance of Madeleine McCann havde premiere på den danske udgave af Netflix den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Disappearance of Madeleine McCann" traileren

Se traileren for "The Disappearance of Madeleine McCann" herunder:

Om serien

Fra når den udkommer 15. marts, 2019, er en film og serie som regel streaming-klar på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et kvalificeret gæt og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Disappearance of Madeleine McCann”.

Læg mærke til, at oplysninger og trailer til “The Disappearance of Madeleine McCann” er skrevet af vores computere – men basis-informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Disappearance of Madeleine McCann”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Disappearance of Madeleine McCann” i skrivende stund kan afspilles på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye film og serier kommer til.

Skriv en kommentar