The Dirt


Warning: file_get_contents(http://www.omdbapi.com/?i=tt0800325&apikey=ec6739a&r=json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Unauthorized in /var/www/moreflix.dk/public_html/wp-content/plugins/manatee-imdb-api/manatee-imdb-api.php on line 79
Resume: "The Dirt" er historien om, hvordan Mötley Crüe blev en af de mest berygtede rock-grupper i musik-historien.

The Dirt havde premiere på den danske udgave af Netflix den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Dirt" traileren

Se traileren for "The Dirt" herunder:

Om filmen

Fra , når den udkommer 22. marts, 2019, er en film som regel online på Netflix Danmark i op til et år. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra tjenesten – det gælder også filmen “The Dirt”.

Husk, at info og også traileren til “The Dirt” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Dirt”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “The Dirt” i skrivende stund kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både serier og film nogle gange fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar