(Sæson 1-3)

The Crown

Resume: Dette drama følger de politiske rivaliseringer og romancer under Dronning Elizabeth II's regeringstid samt begivenheder, der formede den anden halvdel af d. 20. århundrede.

The Crown havde premiere på den danske udgave af Netflix den 17. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Crown" traileren

Se traileren for "The Crown" herunder:

Om serien

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama, History
Skuespillere: Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton, Matt Smith
Spilletid: 58 min
Sprog: English
Land: UK, USA
IMDB-bedømmelse: 8.7

“The Crown” har fået en høj rating på IMDB - på 8,7 – der placerer serien blandt de øverste top 50 på IMDb.
Fra når den udkommer 17. november, 2019, er en serie og film som regel mulig at se på Netflix Danmark i op til 12 måneder. Den vurdering er dog kun vejledende og baseret på vores erfaringer. Derfor kan der også gå enten kortere eller længere tid mellem sæsoner i serien – det gælder også serien “The Crown”.

Husk, at ovenstående informationer og trailer til “The Crown” er skrevet af vores computere – men grund-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om serien “The Crown”. Desuden er det ikke sikkert, at “The Crown” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar