The Boy Who Harnessed the Wind

Resume:

Handler om 13-årige William Kamkwamba, der lærer at omdanne sin fars cykel til en vindmølle, som redder deres landsby i Malawi fra hungersnød.

The Boy Who Harnessed the Wind får premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Boy Who Harnessed the Wind" traileren

Se traileren for "The Boy Who Harnessed the Wind" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Chiwetel Ejiofor
Skuespillere: Lily Banda, Noma Dumezweni, Chiwetel Ejiofor, Joseph Marcell
Spilletid: 113 min
Sprog: English
Land: UK
IMDB-bedømmelse: 7.3
Rotten Tomatoes: 77%

Fra , når den udkommer 1. marts, 2019, er en serie og film som regel tilgængelig på Netflix Danmark i op til 1 år. Den tidsperiode er dog kun et estimat og baseret på generelle betragtninger. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film fjernes fra Netflix Danmark – det gælder også filmen “The Boy Who Harnessed the Wind”.

Vær opmærksom på, at ovenstående info og traileren til “The Boy Who Harnessed the Wind” er autogenererede – men basis-informationerne er udvalgt. Vi tager derfor forbehold for forkerte oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Boy Who Harnessed the Wind”. Desuden er det overhovedet ikke sikkert, at “The Boy Who Harnessed the Wind” endnu kan ses på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både film og serier nogle gange fjernes og andre nye serier og film tilføjes.

Skriv en kommentar