The Boy Who Harnessed the Wind

Resume:

Handler om 13-årige William Kamkwamba, der lærer at omdanne sin fars cykel til en vindmølle, som redder deres landsby i Malawi fra hungersnød.

The Boy Who Harnessed the Wind havde premiere på den danske udgave af Netflix den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Boy Who Harnessed the Wind" traileren

Se traileren for "The Boy Who Harnessed the Wind" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Chiwetel Ejiofor
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Felix Lemburo, Robert Agengo
Spilletid: 113 min
Sprog: Arabic, Nyanja, English
Land: UK, Malawi
IMDB-bedømmelse: 7.6
Rotten Tomatoes: 86%

Fra , når den udkommer 1. marts, 2019, er en film som regel tilgængelig på Netflix i op til et år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Boy Who Harnessed the Wind”.

Læg mærke til, at ovenstående informationer og også traileren til “The Boy Who Harnessed the Wind” er autooprettede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for mangelfulde oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Boy Who Harnessed the Wind”. Desuden er det ikke sikkert, at “The Boy Who Harnessed the Wind” endnu kan streames på Netflix Danmark – streamingtjenesten har nemlig et skiftende udvalg, hvor både film og serier en gang imellem fjernes og andre nye film og serier tilføjes.

Skriv en kommentar