The Bleeding Edge

Resume: Dette øjenåbnende kig på den hurtigt voksende medicin-teknologiske industri afslører, hvordan ønsket om at opfinde nyt kan føre til ødelæggende konsekvenser for patienterne.

The Bleeding Edge havde premiere på den danske udgave af Netflix den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten Netflix, med underteksterne dansk & engelsk.

Se "The Bleeding Edge" traileren

Se traileren for "The Bleeding Edge" herunder:

Om filmen

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Kirby Dick
Skuespillere: Robert Bridges, Angie Firmalino, Rita Redberg, Stephen Tower
Spilletid: 99 min
Sprog: English
Land: Australia, USA
IMDB-bedømmelse: 7.7
Rotten Tomatoes: 100%

Fra premieredatoen , som er 27. juli, 2018, er en film og serie som regel online på Netflix Danmark i op til 1 år. Den vurdering er dog kun et estimat og baseret på generelle erfaringer. Derfor kan det også tage enten kortere eller længere tid, før en film tages ud af kataloget – det gælder også filmen “The Bleeding Edge”.

Læg mærke til, at ovenstående info og også traileren til “The Bleeding Edge” er autogenererede – men informationerne er udvalgte. Vi tager derfor forbehold for fejlagtige oplysninger, der kan komme på siden her om filmen “The Bleeding Edge”. Derudover er det overhovedet ikke sikkert, at “The Bleeding Edge” endnu kan afspilles på Netflix i Danmark – streamingtjenesten har nemlig et dynamisk udvalg, hvor både serier og film en gang imellem fjernes og andre nye serier og film kommer til.

Skriv en kommentar